Οδός :Άγνωστη
Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010 23:13
Κλείνοντας το τηλέφωνο αναρωτήθηκα πως όντως έχω την εντύπωση πως ίσως η Κάλυμνος αξίζει ένα μπράβο γι αυτήν την πρωτοτυπία, δεν χρησιμοποιούμε ποτέ οδούς και είμαι ακόμα πιο σίγουρος πως δεν γνωρίζουμε καν το που είναι και αν υπάρχουν πινακίδες που να μας ενημερώνουν για την ονομασία κάποιου δρόμου στο οδικό δίκτυο του νησιού μας.
Η αλήθεια είναι πως δεν έτυχε ποτέ να ακούσω κάποιον να μιλά για μια περιοχή στο νησί μας χρησιμοποιώντας την ονομασία της οδοού. Καλά μην αναφέρω και για το αν υπάρχουν η όχι αριθμοί.
Έτσι λοιπόν αναρωτήθηκα τι φταίει και δεν έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε ονομασίες οδών όταν θέλουμε να μια διεύθυνση. Αναρωτήθηκα γιατί δεν γνωρίζουμε τις οδούς του νησιού μας, αναρωτήθηκα το γιατί να μην ονομάσουμε μερικούς δρόμους η και στενά του νησιού μας με όνομα τοπικών επιφανών πολιτών και τοπικών ηρώων.
Στην αναζήτηση μου για να βρω μερικές πινακίδες οδών κατάλαβα πως δεν είμαστε μονάχα εμείς οι πολίτες που δεν γνωρίζουμε καν για το που είναι αλλά και οι υπεύθυνοι που όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες μάλλον τις έχουν ξεχασμένες εδώ και αρκετά χρόνια.

γραμμένο από Tsadakias, Ιούλιος 28, 2010
| < Προηγούμενο | Επόμενο > |
|---|