Για τρίτη χρονιά ο Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου Ιβίσκος διοργανώνει την Historica 2021

Για μία ακόμη χρονιά και τρίτη συνολικά ο Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου Ιβίσκος διοργανώνει το μεγάλο ποδηλατικό ραντεβού με την… ιστορία, την Historica 2021.


Από 7 έως 10 Οκτωβρίου, η καρδιά της ποδηλασίας θα «χτυπάει» στη Ρόδο και με τη βοήθεια και στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου, του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., του Επιμελητηρίου και της Ε.Ο.Π., θα διοργανώσει το ραντεβού με την… ιστορία της ποδηλασίας. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το τετραήμερο ποδηλατικό ραντεβού και οι διοργανωτές ήδη κάνουν αγώνα δρόμου, ώστε όλα να είναι έτοιμα στις 7 Οκτωβρίου.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.historica.gr , ενώ λεπτομέρειες μπορούν να γίνουν γνωστές στη σελίδα της εκδήλωσης στο facebook (historicagreece) και στο instagram (historica_greece). Τηρώντας ευλαβικά το υγειονομικό πρωτόκολλο και έχοντας πάντα ως σκεπτικό το «ισχύς εν τη ενώσει», οι διοργανωτές της Historica προετοιμάζονται πυρετωδώς για να προσφέρουν νέες εκπλήξεις, μεγάλες συγκινήσεις και στιγμές από το σπουδαίο παρελθόν της Ρόδου στην ποδηλασία. Στην προσπάθεια αυτή θα βρίσκονται δίπλα όλοι οι φορείς του νησιού, αφού ο αθλητικός τουρισμός και η προβολή της Ρόδο μέσω της σπουδαίας ποδηλατικής ιστορίας είναι ένα από τα σημαντικά κομμάτια της 3ης Historica, που θα γυρίσει τα ρολόγια πολλά χρόνια πίσω και θα θυμίσει τις αξέχαστες στιγμές του αθλήματος στο νησί.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Friday, 10 September 2021 09:36
Kalymnian's Voice *

Administrator of kalymniansvoice.gr media website.

https://kalymniansvoice.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ad Sidebar