Γίνε Εθελοντής! Ζήσε μαζί μας την εμπειρία του «Περά από τα Σύνορα»!

Γίνε Εθελοντής! Ζήσε μαζί μας την εμπειρία του «Περά από τα Σύνορα»! Οι εθελοντές του Φεστιβάλ συμβάλλουν ουσιαστικά στη διεξαγωγή του προσφέροντας καθημερινά υποστήριξη στην οργανωτική ομάδα, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα, λαμβάνοντας μέρος σε εκδηλώσεις, σεμινάρια και σχεδιασμένες δράσεις.

Το μόνο που χρειάζεται είναι ο χρόνος και η καλή σου διάθεσή.Το Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ «Περά από τα Σύνορα», το διάστημα 21-28 Αυγούστου 2022, με σκοπό το Καστελλόριζο να αποτελέσει σημείο συνάντησης για δημιουργούς ντοκιμαντέρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Κάθε χρόνο την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Περά από τα Σύνορα», το Καστελλόριζο φιλοξενεί προβολές ιστορικών και κοινωνικοπολιτικών ντοκιμαντέρ, καθώς και ποικίλες πολιτιστικές δράσεις. Το 7ο Φεστιβάλ έχει τεθεί, για ακόμη μια χρονιά, υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.Στο Φεστιβάλ προκρίνονται για να διαγωνιστούν 12 ελληνικές και 12 ξένες ταινίες τεκμηρίωσης – ντοκιμαντέρ, ενώ τα βραβεία απονέμονται με την ευγενική χορηγία της Βουλής των Ελλήνων.

Οι εθελοντές που θα επιλεχθούν θα διαμείνουν10 ημέρες στο ακριτικό νησί, θα συνδράμουν με το έργο τους στις δράσεις του Φεστιβάλ ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Τα καθήκοντα των εθελοντών περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: βοηθούς σκηνής, μεταφράσεις, παρουσιάσεις, επίβλεψη των παράλληλων δράσεων (π.χ. έκθεσης φωτογραφίας) και συντονισμό των δραστηριοτήτων για παιδιά κ.ά.

Έξοδα που καλύπτονται από το Φεστιβάλ: ακτοπλοϊκά/αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα προς Καστελλόριζο (και επιστροφή), διαμονή 10 ημερών, 2 γεύματα την ημέρα για όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Rate this item
(0 votes)
Kalymnian's Voice *

Administrator of kalymniansvoice.gr media website.

https://kalymniansvoice.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ad Sidebar